Kok m/v


Zelfstandig werkend kok
Ben jij een kok en op zoek naar een andere job in de keuken al dan niet in plaats van een restaurant of brasserie? Overweeg dan eens een overstap naar de Traiteur & Catering Rommens Bavel. Wij zijn een bekende cateraar in de regio Breda (en sinds kort ook Baarle Nassau) aangestuurd door een jong team met groeiambities. Wij houden van een gezellige werkvloer waar hard gewerkt wordt maar zeker tijd is voor een geintje. Wij geloven in een goede balans van werk en privé om het beste uit jezelf te halen.

Daarom bieden wij:

  • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring
  • Een jong gezellig team met ambitie
  • Pensioen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Vastigheid in werkuren maar vragen flexibiliteit wanneer het nodig is.
  • Aantal werkuren (minimaal 16) in overleg

Daarnaast kenmerkt onze werk zich door:

  • Hoofdzakelijk overdag te werken
  • ‘s ochtends precies weten wat er die dag moet gebeuren

Je taken zullen o.a. zijn:

  • Voorbereiden, afwerken en klaarzetten van bestellingen in zowel de koude- als warme keuken
  • Bijhouden HACCP lijsten
  • Verzorgen van diners en barbecue’en op locatie
  • Aansturing van onze keuken talenten.

Jij neemt mee:

  • Een relevante opleiding
  • Een hands-on mentaliteit
  • Rijbewijs B
  • Een goed gevoel voor humor

Interesse?

Deel uit maken van een een ambitieus team in een gezond groeiend bedrijf waarin je werk en privé optimaal kan combineren?

Stuur dan je motivatie en/of CV naar: info@traiteurcateringrommens.nl maar dit is niet vereist. Ben je niet handig met CV en of motivatie maar juist wel in de keuken? Stuur ons bericht of loop binnen om kennis te maken. Je kan ook een dag bij ons meelopen zodat we kunnen kijken of er een wederzijdse klik is. Wij zijn flexibel en horen graag van je.