Buffetten

Koud en Warm Buffet bestellen regio Breda

Bij Traiteur & Catering Rommens kun je voor elk event een koud en/of warm buffet eenvoudig via de website bestellen. Vanuit Bavel bedienen wij de regio Breda met een zeer divers en uitgebreid buffet. Op die manier creëer je eenvoudig een brunch buffet of lopend buffet bij je thuis of op een locatie. Bestellen kan eenvoudig via de website waarop per buffet exact te zien is wat de inhoud is en achteraf bij afhalen bij Traiteur & Catering Rommens in Bavel of bezorging bij bezorging aan huis in de regio Breda betaald kan worden.

Volop keuze in koud en warm buffet

Op onze site vind je ons uitgebreide assortiment buffetten. We bieden ook veel themabuffetten aan al dan niet passend bij het seizoen voor een optimale variatie en een feest, huwelijk of zakelijk event wat tot in de puntjes verzorgd is. Er is een zeer grote diversiteit van warme en koude buffetten met een aantal eenvoudigere buffetten tot luxe buffetten met vis en tournedos. Onze buffetten hebben altijd een grote variatie aan verschillende items in een buffet van minimaal 7 items tot wel 16 items. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen genieten van heerlijk warm & en koud buffet. Heb je een groter gezelschap en wil je 2 buffetten combineren? Neem dan contact met ons op en dan stellen we samen het ultieme buffet samen.

Buffet Bezorgen regio Breda

Het buffet van je keuze kun je afhalen in Bavel, vlakbij Breda of juist laten bezorgen in Breda en of omstreken zoals o.a. Gilze, Riel, Baarle Nassau, Ulvenhout, Chaam en Alphen. Vanaf 10 personen doen we dat gratis tot 20 kilometer. Ook komen we vanaf 10 personen de gebruikte materialen zoals au bain marie’s weer ophalen binnen enkele dagen. Kortom complete ontzorging van je event, feest, bbq of high-tea. Heb je specifieke wensen of wil je advies? Neem dan contact met ons op via: 0161-433225 of info@traiteurcateringrommens.nl.